Õppimine liikudes ja liikumispausid ainetundides on selle õppeaasta kuum teema. Ja mitte asjata! Liikumine stimuleerib vereringet ja parandab aju verevarustust ning kiirendab uue informatsiooni omandamist. Samuti soodustab keskendumist, parandab motoorseid oskusi, loovust ja keelekasutust. Lõimides mängulise ja dünaamilise õppimise matemaatika-, keele- , geograafia- või ükskõik millise ainetunniga, edendate lapse õppimisvõimet ja arengut.

Lastel, kellele on loomuomane suur liikumissoov, on sageli raske klassis või kodus õppides paigal püsida ja õppimisele keskenduda. Just need lapsed saavad kasu õppimise ja liikumise kombinatsioonist. Kuid ka neile, kellele sport ei meeldi või kes vajavad õppimiseks rohkem aega, on liikudes õppimine väga hea võimalus mänguliste harjutustega motoorseid oskusi treenida ja õpimotivatsiooni suurendada.Õppimise ja liikumise kombineerimise kaudu märkavad lapsed, et õppimine võib olla ka lõbus ja seeläbi ühendavad seda positiivse tundega. Erinevate teemadega õppepallid, koordinatsiooni- ja liikumismängud toovad teie tundidesse garanteeritult värske hingamise.

Vaata meie valiku uusi spetsiaalseid õppevahendeid liikumispausideks ja liikudes õppimiseks ning uuri värske pilguga ka traditsioonilisemaid liikumismänge ja -vahendeid aktiivseks vahetunniks nii koolimajas sees kui õues.