Septembriks klassiruumid korda!

Kus hoiustada õpilaste kunstitarbeid? Kuhu panna käsitööklassis erinevad töövahendid? Robootikaringi tehnika ja konstruktorid vajavad hoiukohta? Mugav ja nägus lahendus on kapp vastupidavatel siinidel liikuvate plastkastidega. Neid on kerge kapist koos töövahenditega töökohale kaasa võtta ja hiljem oma kohale tagasi asetada. Kaste on erivärvilisi ja neljas erinevas kõrguses, mida on hõlbus omavahel kombineerida. Soovi korral on võimalik lisada kastidele kaaned.

Valige sobiva suuruse ja vajaliku arvu plastikkastidega komplekt või komplekteerige ise (või meie abiga) sobivasse kapikarkassi just sellise suuruse ja värviga kastid nagu soovite. Tooted on disainitud koolis kasutamiseks. Allpool on esile toodud populaarseimad variandid. Kogu valiku leiate siit.

Mööbel on valmistatud 18-19 mm lamineeritud puitlaastplaadist, tooniks kask, vaher või valge. Kappide sügavus on 38-48 cm. Vastavalt laiusele on kapid ühe, kahe, kolme või nelja sektsiooniga. Olenevalt mudelist on valida ratastega, sokliga või jalgadel variante.

Tutvu pakkumisega siin