Keeleõpe ja keele õpetamine on paras väljakutse nii õpilasele kui õpetajale. Toetavad õppevahendid on selles protsessis sama olulised kui hea õpetaja. Meie tootevalikusse on lisandunud hulgaliselt uute teemadega pildi- ja jutukaarte ning teisi uusi huvitavaid keeleõpet toetavaid vahendeid.

Pildi- ja jutukaardid edendavad sõnavara, kõne osi ja lauseehitust, individuaalset jutustamisoskust, loogilist mõtlemist ja lapse ideede arengut. Teemade mitmekesisus ja lühilood muudavad keskendumisraskustega lastele keskendumise kergemaks ning ka keeleraskustega lapsi saab tänu pildijuttudele hästi kaasata ja ergutada. Lisaks julgustate mänguliselt ka aremaid õpilasi rääkima. See suurendab enesekindlust ja lapsed võtavad jutustamist positiivse kogemusena.

Jutukaarte saab kasutada erineva sõnavara, keeleoskuse ja vanusega õpilaste õpetamisel – vastavalt oskustele jutustavad lapsed lihtsamaid või keerukamaid lugusid. Näidake lugusid piltide kaupa, sest nii jääb laste tähelepanu lõpuni pildiloo juurde. Lapsed ootavad põnevusega järgmist pilti, et teada saada, kuidas lugu jätkub. Lugu võib saada ettearvamatu lõpu kui ühe loo iga kaarti jutustab erinev õpilane…